Hjælp os

Vi har brug for hjælp

Vi har fortsat brug for jeres aktive hjælp til at sprede budskabet om Telefonretshjælpen, så vi kan give retshjælp.

I Telefonretshjælpen har vi hverken private eller offentlige tilskud. Så vi skal, udover vores egen probono-indsats, få det til at fungere helt uden økonomiske midler – også markedsføringen. Så vi er helt henvist til gratis markedsføring – f.eks. facebook, LinkedIn og Google.

Hvordan

Så vil I hjælpe med at formidle budskabet om det tilbud som Telefonretshjælpen er på alle tænkelige måder. Besøg, links, likes, dele, give anmeldelser osv. Og meget gerne på Google, så vi kan få eksponeret vores hjemmeside bedre i almindelige Google-søgninger efter retshjælp. 

Bring det ud i landet – som dem herover. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.