Støt os

Telefonretshjælpen bliver drevet af frivillige uden økonomisk støtte.

Du kan støtte os på 2 måder:

1. Udbred kendskabet

Vi har ingen økonomisk støtte, og dermed heller ikke midler til at lave markedsføring for. Det ville derfor være en stor hjælp hvis du ville være med til at udbrede kendskabet til Telefonretshjælpen til mulige rådsøgende.

Telefonretshjælpen retter sig navnlig til de egne af Danmark, der har langt til en anden retshjælp. Vi tænker derfor, at det ville være godt, hvis du særligt udbredte kendskabet til Telefonretshjælpen til venner, der bor på øerne Bornholm,  Møn, Falster, Lolland, Langeland, Ærø, Samsø og Læsø. Men også Sjælland syd og vest for Roskilde. Eller i øvrigt langt ude på landet.

2. Økonomisk støtte

Selv om vi forsøger at holde omkostningerne nede, er der mindre udgifter til telefon, domænenavne mv. Hvis du ønsker at bidrage til disse udgifter, er du mere end velkommen til yde økonomisk støtte, der indsættes direkte på konto reg.nr.: 5347 kontonr.: 358310 (klientkonto ved advokat Ole Dueholm for Telefonretshjælpen).

3. Faglige værktøjer

Telefonretshjælpen modtager også gerne donationer i form af juridisk litteratur mv. Skriv til mail@tlfrh.dk, hvis du ønsker at donere til Telefonretshjælpen.