Kontakt

Vi rådgiver og vejleder kun telefonisk.

Så har du brug for Retshjælp

RING tirsdage og torsdage kl. 15-20

88 44 21 10.

Åbningstider

Telefonretshjælpen har åbent for telefoniske henvendelser tirsdage og torsdage kl. 15-20. Vær opmærksom på, at der ikke påbegyndes nye telefonsamtaler efter kl. 20 jf. nedenfor under "køen".

Pres på telefonen

Der kan mange dage være rigtig meget pres på telefonen. Erfaringsmæssigt er presset ofte lidt mindre omkring spisetid omkring kl. 17-19.

Åbningsdage

Telefonretshjælpen holder åbent på alle årets tirsdage og torsdage på nær helligdage, juleaftensdag og nytårsaftensdag.

Køen

Hvis vi allerede er i gang med at tale med en anden rådsøgende bliver du placeret i en telefonkø, hvor du får et nummer og løbende musik. Du kan så vælge om du vil lægge på at ringe igen senere eller du vil vente i køen. Hvis du beslutter dig for at vente, er du naturligvis velkommen til at lægge telefonen fra dig mens du venter. Men vær klar til at reagere, når vi er klar til at tale med dig.

OBS

Telefontiden slutter kl. 20. Hvis du derfor venter i køen og klokken passerer 20 kan du roligt afbryde, for du kommer ikke igennem senere, men må forsøge i næste åbningstid. Vi beklager, at telefonsvareren ikke oplyser om at dette sker.

Bilag, papirer og dokumenter

Hvis du har bilag, papirer eller dokumenter, som du mener, at vi skal kunne se på når vi rådgiver dig, kan du scanne dem og vedhæfte dem til en mail, som du sender til bilag@tlfrh.dk inden du ringer op. Så kan vi se på dem sammen under rådgivningen.

Du kan også kontakte os ved at bruge kontaktformularen her.

Andre muligheder

Hvis du ikke lige træffer os kan du prøve at ringe til en anden retshjælpsinstitution. Vær OBS på at nogle andre retshjælpsinstitutioner kun rådgiver om særlige emner.

Se her og vælg ugedag 

hvorefter du for en given ugedag kan se, hvilke andre retshjælpsinstitutioner, som du kan kontakte telefonisk på hvilke tidspunkter.

Ved alle andre typer henvendelse træffes vi her:

Telefonretshjælpen

Kirkemindevej 8, 8653 Them

Tlf.nr.: 86 80 22 55

mail@tlfrh.dk