Støt Telefonretshjælpen

Sådan støtter du os

Telefonretshjælpen bliver drevet af frivillige med beskeden driftsstøtte fra Retshjælpspuljen, som administreres af Civilstyrelsen.

Ønsker du at involvere dig i frivilligt arbejde, donere tid eller støtte så tag endelig kontakt til os. Du kan f.eks. støtte os på 2 måder:

1. Udbred kendskabet

Vi har kun beskeden økonomisk støtte, og dermed kun få midler til at lave markedsføring for. Det ville derfor være en stor hjælp hvis du ville være med til at udbrede kendskabet til Telefonretshjælpen til mulige rådsøgende. Den bedste anbefaling vil være at tilfredse brugere personligt anbefaler os.

Telefonretshjælpen retter sig navnlig til de egne af Danmark, der har langt til en anden retshjælp. Vi tænker derfor, at det ville være godt, hvis du særligt udbredte kendskabet til Telefonretshjælpen til venner, der bor på øerne Bornholm,  Møn, Falster, Lolland, Langeland, Ærø, Samsø og Læsø. Men også Sjælland syd og vest for Roskilde. Eller i øvrigt langt ude på landet.

Du kan også lave en anmeldelse og dele dine oplevelser, f.eks. på Trustpilot, Google eller på Facebook.

2. Faglige værktøjer mv.

Telefonretshjælpen modtager gerne donationer i form af juridisk litteratur mv. (eventuelt tidligere udgaver) og andet, f.eks. mobiltelefoner. Skriv til mail@tlfrh.dk, hvis du ønsker at donere til Telefonretshjælpen.