Kontakt Telefonretshjælpen

Vi rådgiver og vejleder kun telefonisk – på 88 44 21 10

Pres på telefonen

Der er rigtig meget pres på telefonen. 

Vi har i oktober gennemført en undersøgelse, der viser, at der i gennemsnit er 74, der forsøger at ringe til os i hver åbningstid. Og vi lykkes kun med i gennemsnit at hjælpe 13. Så det kan være svært at komme igennem og overvej i stedet om du kan finde en anden mulighed. Se f.eks. nedenfor. Og ellers må du udvise tålmodighed. Vi gør hvad vi kan.

Erfaringsmæssigt er presset ofte lidt mindre omkring spisetid omkring kl. 17-19.

Åbningsdage

Telefonretshjælpen holder åbent på alle årets tirsdage og torsdage på nær helligdage, juleaftensdag og nytårsaftensdag.

Køen

Hvis vi allerede er i gang med at tale med en anden rådsøgende bliver du placeret i en telefonkø, hvor du får et nummer og løbende musik. Du kan så vælge om du vil lægge på at ringe igen senere eller du vil vente i køen. Hvis du beslutter dig for at vente, er du naturligvis velkommen til at lægge telefonen fra dig mens du venter. Men vær klar til at reagere, når vi er klar til at tale med dig.

OBS

Telefontiden slutter kl. 20. Hvis du derfor venter i køen og klokken passerer 20 kan du roligt afbryde, for du kommer ikke igennem senere, men må forsøge i næste åbningstid. Vi beklager, at telefonsvareren ikke oplyser om at dette sker.

Bilag, papirer og dokumenter

Hvis du har bilag, papirer eller dokumenter, som du mener, at vi skal kunne se på når vi rådgiver dig, kan du scanne dem og vedhæfte dem til en mail, som du sender til bilag@tlfrh.dk inden du ringer op. Så kan vi se på dem sammen under rådgivningen.

Du kan også kontakte os ved at bruge kontaktformularen herunder.

Andre muligheder

Hvis du ikke lige træffer os kan du prøve at ringe til en anden retshjælpsinstitution. Vær OBS på at nogle andre retshjælpsinstitutioner kun rådgiver om særlige emner.

Se her, og vælg ugedag

Du kan ud fra en given ugedag se, hvilke andre retshjælpsinstitutioner, som du kan kontakte telefonisk på hvilke tidspunkter.

Klik her, og vælg ugedag 

Ved alle andre typer henvendelse træffes vi her:

Telefonretshjælpen
c/o Kirkemindevej 8
8653 Them

Tlf.nr.: 86 80 22 55
Mail: mail@tlfrh.dk

Åbningstider

Telefonretshjælpen har åbent for telefoniske henvendelser:

Tirsdag:  kl. 15:00 – 20:00
Torsdag: kl. 15:00 – 20:00

Vær opmærksom på, at der ikke påbegyndes nye telefonsamtaler efter kl. 20 jf. nedenfor under “OBS”.